Kaningård

Kaningården er ca. 2500 m² stor og velegnet til både stående hunde og til spaniels.

Den giver tilstrækkelig plads til at den stående hund kan få den visuelle påvirkning når kaninen flygter.

NU MED MULIGHED FOR DROP-INN 
 
 
 
 
Al træning foregår efter aftale. Der er mulighed for at komme individuelt eller at der bliver lavet et hold på 5-6 hunde.

Al træning forgår i line ind til jeg har vurderet, at linen kan tages af eller det er aftalt at der kan arbejdes uden line.

 
Pris for individuel træning pr. hund pr. gang

For hunde og hundeførere som skal gennemgå og opnå grundfærdigheder for at kunne træne i kaningården. Dvs. sitte på signal og blive siddende uden at stresse op. 
Er det din føste hund og er det første gang du træner en hund til at lade være med at løbe efter harer/kat og/eller har hunden allerede etableret stor erfaring i at løbe efter skal der bruges ekstra tid til instruktion og introduktionen til at arbejde med hunden under store fristelser og stress.  
Pris: 1 x: 700 kr./time
Klippekort: 3 x: 1800 kr - 5 x: 2500 kr (1x varer max 1 time)
Hvis det tager længere tid påregnes tillæg for den ekstra tid.
 
Hunden skal være klar til at kunne komme direkte i kaningården.
Hunden skal kunne gå fri ved fod, sitte/dække på kommando og blive siddende når du går fra den og under forstyrrelser f.ex. kast at dummy eller andre forstyrrelser.
Pris: 1 x 350 kr /1/2 time
Klippekort:  3 x: 900 kr - 5x: 1250 kr (1x varer max 30 min)
Hvis det tager længere tid påregnes tillæg for den ekstra tid.
 
Første gang skal man afsætte min 1 time pr hund.
Herefter skal man afsætte ca 30 min til 1 time og afhængig af hundens stress tilstand kommer hunden i gården 2 gange med en pause i bilen.
 
Medbring de bedste godbider som din hund kunne tænke sig. Jeg har line og bredt halsbånd. Brug af coral halsbånd eller retrieverline i kaningården er ikke tilladt ved indlæring og som afstraffelsesmiddel. 

Andre trænere kan leje sig ind i kaningården for 150 kr. pr. hund ved brug af kun kaningården i 1 time. Klippekort: 5x for 650 kr. 10x for 1100 kr
 
Klippekort: Beløbet betales første gang. Klippekortet er individuelt. Det kan ikke overdrages til andre uden for husstanden. Træningstidspunkt aftales pr. gang når det passer i din kalender
 
Vær opmærksom på, at massivt regnvejr holder kaninerne i hullerne og at træning må forventes at blive flyttet til en anden dag.
 
Tager hunden en kanin under træningen koster det 200 kr pr kanin.
  
 
 
 
Se flere billeder under galleri
Anja Ylönen | CVR: 37771279 | Overdrevsvej 18, 4200 Slagelse - Danmark | Tlf.: +45 24 84 27 86 | Kennelhunterslimited@gmail.com