Hvalp fra Kennel Hunter's Limited

Hvalpe fra Kennel Hunters Limited vil kun blive solgt til jægere.

Kleineren er en alsidig jagthund og skal bruges til jagt.

I Danmark bliver alt for mange hunde aflivet på grund af adfærdsproblemer, hvor årsagen meget ofte ligger i forkert valg af race.

Som jæger, kan man også vælge en forkert race. Kleineren er ikke for en hvilken som helst jæger.

Hvis man vælger at kontakte Kennel Hunters Limited, med ønske om at købe en hvalp, skal man have gjort sig nogle tanker om hvorfor valget netop falder på en Kleiner - og ikke på nogle af de andre dejlige jagthunde racer der findes.

Det vil sige, at jeg forventer, at du som hvalpekøber, har sat dig ind i racen og hvad det indebærer at købe en Kleiner. At købe en Kleiner bør være et tilvalg af deres unikke egenskaber, mere end et fravalg af de andre racers fortrin.

Du skal blandt andet have gjort dig nogle tanker om, hvor meget jagt du har, hvilken type jagt du driver, hvor mange jagtdage om året og hvad du har tænkt dig at beskæftige hunden med resten af året. Har du overvejet at træne i klubregi, har du overvejet at gå på prøver, har du overvejet at ville avle og har du sat dig ind i hvad det vil indebære.

Du skal have gjort dig nogle tanker om hvilke træningsmetoder du vil anvende og hvor meget tid du har til rådighed for at træne hunden. Meget er sket inden for træning af hunde og adfærd !

En ny hvalp kan være en god lejlighed til at lære nyt og udvide horisonten.

Hvordan er din familiesituation? Hvor bor du – hus eller lejlighed? Kan du tilbyde hunden en daglig aktivitet af lødig beskæftigelse, som giver en afbalanceret og rolig hund i det daglige ?

Har I børn ? Hvor gamle er de? Hvilke regler skal herske i huset ? En hund er ikke et legetøj for børn og hunden vil altid være forældrenes ansvar! Her hos Kennel Hunters Limited sælges ikke hvalpe til børn eller for unge mennesker at træne!

Alle disse overvejelser bør indgå i en nøje vurdering af hvilken hund der passer til netop dig og dine behov. Derved sikres det at den rigtige hvalp kommer til den rigtige familie.

En hvalp fra Kennel Hunters Limited vil altid blive solgt med en tilhørende kontrakt. Af kontrakten vil der f.eks. fremgå til hvilket formål du har valgt at købe din hvalp, om du vil avle, udstille, gå på prøver eller alene anvende den til jagt

Af kontrakten forpligter du dig til at lade hunden HD-fotografere når den er fyldt 12 mdr. Det optimale tidspunkt for HD-fotografering er når unghunden er over 16 mdr..

Af kontrakten forpligter du dig ligeledes til at kontakte Kennel Hunters Limited, såfremt du ønsker at skille dig af med hunden.

Tilsvarende overholder Kennel Hunters Limited altid gældende købelov. Ved dokumenterede fejl og mangler, i forhold til det aftalte anvendelsesområde, kan du vælge enten at beholde hunden og få ½ af købesummen tilbage eller returnere hunden og få fuld valuta retur.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller bare vil høre mere omkring Kleineren generelt.

Copyright 2012 - Anja Ylönen | CVR: 37771279 | Overdrevsvej 18, 4200 Slagelse - Danmark | Tlf.: +45 24 84 27 86 | ay@email.dk