Dirigering - Weekendhold

                            
Kurset er for dig, der har en jagthund, du gerne vil kunne sende på apporter, den ikke har set falde og som mangler værktøjer til, at indlære det, så det bliver sjovt for både hund og fører. 
Den eneste forudsætning er, at du har et stop på kort afstand og at du er indstillet på, at arbejde med belønninger. Stoppet vil vi arbejde med under kurset.
Apportering og aflevering behøver ikke at være på plads for at kunne deltage i dette kursus.
 
Over 4 formiddage vil du lære at bygge øvelserne op i små bidder og sætte dem sammen så du ved kursets afslutning kan sende din hund på lige linier, sende hunden back og stoppe den for at sende den videre ud eller til højre eller venstre. Vi kommer til at arbjede med terrænskifte og forstyrrelser i stigende sværhedsgrad.
 
Ved første træning ligger vi grundlaget for at hunden forstår, at den skal gå i den retning du peger. Vi får styr på dine signaler og luset de dårlige vaner ud så det bliver tydeligt for hunden hvad du vil have den til.
 
Ved anden træning begynder vi at ligge afstande på og øge forstyrrelserne så vi får kvalitetssikret, at signalerne er på plads og hunden forstår hvad den skal og får større selvisikkerhed.
 
Ved den tredje træning begynder vi at kombinere de forskellige øvelser og forsætter med at øge sværhedsgraden.
 
Træningen vil være bygget op så i kommer til at arbejde 2 og 2 så i kan hjælpe hinanden med at flytte og loade skåle og hundene får de pauser der skal til så læringen ikke går i stå fordi de bliver for trætte.
Hundene skal derfor kunne slappe af i bilen og vente i bilen på deres tur.
 
Arrangør og underviser: Anja Ylönen, www.hunterslimited.dk

Hvor: Overdrevsvej 18, 4200 Slagelse. Kurset afvikles udendørs alle 4 dage.

Hvornår:    Der slåes hold op ved efterspørgsel

Antal kursistpladser: max 8 kursister med hund - min. 6 kursister

Pris: 2200.- inkl. moms på konto nr. 8114-8681570. Betal ikke før det er aftalt.

Tilmelding:
Send en mail til følgende: ay@email.dk med race, alder på hunden evt. tidligere træningserfaring og evt. udfordringer. Du vil herefter modtage en bekræftelse på mail.

Din plads på kurset er først reserveret, når du har modtaget bekræftelse og aftale for betaling er indgået. Tilmelding er bindende så snart den er bekræftet. Indbetalingen er bindende og refunderes ikke. Regler for afbud er angivet på Priser og Betalings vilkårVed for få tilmeldinger aflyses kurset, og evt. indbetalt kursusgebyr refunderes naturligvis. Endelig informationer fremsendes 1 uge inden kursusafholdelse.
Anja Ylönen | CVR: 37771279 | Overdrevsvej 18, 4200 Slagelse - Danmark | Tlf.: +45 24 84 27 86 | Kennelhunterslimited@gmail.com