Hvalpe - træning/motivation

 
Alder: 2-6 måneder

NY START VED MIN 4 HVALPE - 2022
 
Starter hold op ved efterspørgsel
 
 
Jo flere trygge oplevelser den har haft jo mere robust bliver den og jo bedre bliver den til at tackle livet og tilpasse sig nye omgivelser og nye udfordringer.

På mine hvalpehold er det vigtigste at skabe gode trygge rammer så hvalpen kun får en positiv oplevelse af at være her. Formålet er at socialisere hvalpen og lære den hvad det der med ”at lære noget” går ud på.

Vi skaber en forståelse hos hvalpen at det er os der styrer ressourcerne – dvs. det hvalpen gerne vil have adgang til. Derved skabes hele grundlaget for samarbejde som vil gavne vores relation til hunden igennem hele livet og i alt hvad vi ønsker at bruge vores hund til familiehund, prøvehund, jagthund.

Vi arbejder hele tiden i korte intervaller så hvalpen ikke brænder helt sammen i hovedet og ikke længere er modtagelig over for læring.

Der er frikvarter med hvalpeleg/socialisering hvor der vil være mulighed for leg hvalpene imellem. Det vil ske under kontrollerede forhold med to hvalpe som er matchet i størrelse, sind og race (legeform) så ALLE hvalpe kommer hjem med en god oplevelse og gode erfaringer i forhold til samvær med andre hvalpe. 

Under kurset kommer vi til at arbejde med følgende områder:
 
Kontakt, indkald
Target
Sit og dæk – opstart af blive i positionen under forstyrrelser
Selvkontrol
Følge og gå pænt i snor uden at trække i snoren
Indlæring af pause som en del af træningen og ro selv om snoren tages af
Ro under håndtering – tandvisning, berøring og håndtering, holde poter fast osv.
Brug af belønninger – leg, godbidder, frihed, andre hunde og etablering af styring af ressourcer
Socialisering og leg
 
Adresse: Overdrevsvej 18, 4200 Slagelse 
Antal deltagere: 6
 
Antal gange: 8 - Pris: 1200 inkl moms - inkluderer 8 gange træning og teori.
 
Datoer: Hold startes op ved efterspørgsel
 
 
Dato for teori - uden hund:   
 
Send mail til ay@email.dk med oplysninger om: Navn, hundens navn, race og alder, telefonnr. Betaling sker ved overførsel til konto nr. 8114-8681570 med angivelse eller kontant ved første træning. Betal først når tilmelding er bekræftet og holdet er oprettet.
 
Tilmelding er bindende, og kursusgebyret kan ikke refunderes.
Copyright 2012 - Anja Ylönen | CVR: 37771279 | Overdrevsvej 18, 4200 Slagelse - Danmark | Tlf.: +45 24 84 27 86 | ay@email.dk