Apportering - Grundkursus - Weekend - 4x3 timer

Kurset er for dig, der har en hvalp eller ung hund du gerne vil lære at apportere eller en lidt ældre hund, hvor apporteringen er gået i lidt i stå .
 
Der kræves ingen forudsætninger for at kunne deltage på kurset andet end at du som fører skal være indstillet på at arbejde helt grundliggende og med belønninger både godbidder og leg.
 
Vi vil arbejde med at hunden skal lære at gribe, holde fast, samle op og først slippe når der bliver sagt "tak".

Ro og selvkontrol er helt afgørende for sucessen i træningen og senere for om hunde med tendens til lyd, begynder at give lyd i forbindelse med træningen.
 
Over 4 formiddage vil du lære at bygge øvelserne op i små bidder og sætte dem sammen. Ved kursets afslutning har du redskaberne til at komme videre med din apporteringstræning. Der er lagt tid imellem træningerne så i kan komme hjem og øve jer så i føler at i er klar til næste step. 
 
Ved første træning tester vi hvor langt i er kommet i træningen og ligger en plan efter det så vi kommer til at arbejde med din hund på det niveau den er på. 
 
Ved anden træning begynder vi at ligge afstande på og øge forstyrrelserne så vi får kvalitetssikret at signalerne er på plads og hunden forstår hvad den skal og får større selvsikkerhed.

Ved den tredje træning begynder vi at kombinere de forskellige øvelser og forsætter med at øge sværhedsgraden.
 
Ved den fjerde træning vil der afhængig af hvor langt vi er kommet i træning blive introduktion til nærsøg, hvordan du introducerer til vildt og hvordan du starter dirigeringen op. Vi vil også få en snak hvad der er do & donts ved arbejde i vand.

Træningen vil være bygget op så i kommer til at arbejde 2 og 2 så i kan hjælpe hinanden med at flytte og loade skåle og hundene får de pauser der skal til så læringen ikke går i stå fordi de bliver for trætte.
Hundene skal derfor kunne slappe af i bilen og vente i bilen på deres tur.
 
Hvis du ikke har brugt at lege med din hund vil det være en god forberedelse at begynde at lege trækkeleg med bare en gammel sok eller andet som hunden har lyst til at lege med, sammen med dig.

Arrangør og underviser: Anja Ylönen, www.hunterslimited.dk

Hvor: Overdrevsvej 18, 4200 Slagelse. Kurset afvikles udendørs alle 4 dage.

Hold slåes op ved efterspørgsel.

Antal kursistpladser: max 8 kursister med hund - min. 6 kursister

Pris: 1900.- inkl. moms på konto nr. 8114-8681570. Betal ikke før det er aftalt.

Tilmelding:
Send en mail til følgende: kennelhunterslimited@gmail.com med race, alder på hunden evt. tidligere træningserfaring og evt. udfordringer. Du vil herefter modtage en bekræftelse på mail.

Din plads på kurset er først reserveret, når du har modtaget bekræftelse og aftale for betaling er indgået. Tilmelding er bindende så snart den er bekræftet. Indbetalingen er bindende og refunderes ikke. Regler for afbud er angivet på Priser og Betalings vilkår. Ved for få tilmeldinger aflyses kurset, og evt. indbetalt kursusgebyr refunderes naturligvis. Endelig informationer fremsendes 1 uge inden kursusafholdelse.
 
 
Anja Ylönen | CVR: 37771279 | Overdrevsvej 18, 4200 Slagelse - Danmark | Tlf.: +45 24 84 27 86 | Kennelhunterslimited@gmail.com